Modele unghii culori deschise

Un Alt Stil de manichiură Care capătă DIN ce în ce mai multe adepte este français-ul din imaginea de mai jos. Culorile sunt VII, tinerești, iar partea colorată nu se mai limitează la Vârful unghiei, ci permite culorii să strălucească PE o Treime DIN suprafața unghiei. Unghiile COMESTIBILE. ultimul Trend în manichiură după Care Cine lasă Gura apă unghiile de culoare bordo se pot Decora nu doar cu auriu, Dar și cu argintiu. Pentru aceasta puteți folosi sclipici, pigmenți, kami Fubuki, romburi și autocolante. În ultimele colecții de ojă-gel au apărut foarte multe nuanțe interesante de bordo: de la deschise pana la cele mai întunecate. Culorile ne reprezintă cel mai bine! Fie că vorbim de vestimentație, de Culoarea părului ori de culorile în care ne vopsim unghiile, totul face parte din personalitatea noastră și le purtăm cu mândrie. Îndrăznește să duci français-UL mai departe și să-l personalizezi așa cum vrei tu! Modul în care va arăta manichiura franțuzească depinde, în primul rând, de forma și lungimea unghiilor. În 2008 se va Purta forma migdalată și ovală a unghiilor cu Marginea nu mai mult de 3-5 mm.

Unghiile vor fi mai originale cu ojă de diferită textură, mată sau mată combinată cu Metalic. De asemenea, se poartă spațiul negativ, atunci Când PE Unghii se aplică ojă incoloră, iar doar pe margini se aplică ojă colorată. Français-UL ornat este o altă tendință a sezonului. Se utilizează diferite dungi, TEHNICA Stamping, abțibilduri, Ornamente în volum sau desen artistique. CITEȘTE ȘI: modele de Unghii la modĂ în 2018/stilul FRENCH Unghiile, avertizor pentru sănătatea ta: de ce se schimbă Culoarea acestora O combinație de ojă mată Nude cu Alb creează un aspect incredibil de Frumos unghiilor, chiar ȘI Când Vine vorba de un modèle clasic precum français-UL. Nu mai e nevoie de niciun artificiu, de niciun Alt detaliu aplicat. Culorile FAC totul! Pentru realizarea unui modèle de Unghii français de succes, potï încerca Lacul de Unghii Nude, care va tempera efectul Vizual, cu o dungă Într-o culoare tare, precum albastrul. Culorile se îmbină Perfect și dau un efect Vizual deosebit. Unghiile mate vor arăta Mereu nobil și elegant. Efectul Maxim poate fi creat cu ajutorul culorilor contrastante.

Tendința dominantă în 2018 va fi manichiura français mată cu Vârful Lucios. La fel, aceasta poate fi decorată în diferite moduri. CITEȘTE ȘI: 1 Decembrie/modele de UNGHII pentru ziua Națională a României nici Culoarea Verde nu pierde poziția de una DIN cele mai populare Culori pentru manichiură. Varietatea nuanțelor vente visage DIN această opțiune o soluție aproape universală. În Lumea Artei unghiilor, tendințele nu se schimbă Atât de repede și radical ca în machiaj, de exemplu, Dar Principalele direcții pentru iarna lui 2018 pot fi deja identificate. Speram sa gasiti modelul Dorit mai jos si va asteptam sa Consult Lista de geluri profesionale de la ami gel. Cobalt, Azur, ultramarin, culorile înghețului sunt tendințele principale ALE culorilor DIN această iarna. Dacă vorbim de trendurile anului, nu putem să nu luăm în seamă manichiura “crescută”. Acest Stil oferă undă Verde celor ce vor un design original, Dar Care să nu afecteze STArea unghiilor. Acest Tip de manichiură va rezista PE Unghii Cu 2-3 săptămâni mai mult, fără să-și piardă strălucirea inițială. O altă variantă de manichiură français soins sont un efect uimitor este CEA în dégrader.

De Data aceasta, umbrele sunt cele care Pun în valoare manichiura. Una dintre Principalele Stiri ALE celei mai recente saptamani de Moda este revenirea unghiilor Lungi. Care, totusi, un fost inevitabila: unghiile scurte in forma de “Patrat moale” au ramas favorite prea mult timp. Acum, situatia s-a schimbat si unghiile extrem de Lungi pot fi astazi vazute nu doar la Rihanna.